Translate

måndag 16 maj 2016Man hade en utmanande tävling för ett tag sedan där jag brukar promenera...Gropen Extreme kallades den och samlade visst 2200 deltagare som sprang i nån sorts hinderbana som skulle vara påfrestande. Jag är schepptisk och inte ett dugg imponerad av deras bravader...sånt där håller jag på mest varje dag. Kolla in min hinderbana här nere...den går inte av för hackor....har provat det mesta men inte gungorna...verkar krångligt att komma i och ur. Problemet är att det ibland är små individer som har ockuperat den....va fasiken gör dom på min hinderbana?...dom påstår att dom leker....dumheter!......då muttrar jag lite men får spara kroppsövningarna till nån annan dag....man vill ju inte tränga sig på småknytt...dom kan vara farliga och bitas.

Tydligen hade man sprungit upp för backar med ett däck....jag visade var skåpet skulle stå och tog med mig alla däcken...klen vore man väl annars!


Passade på att ta en vända i leran dom sprungit i också...synd om man skulle vara ren om tassarna när man kommer hem...hehehe! Passade på att dricka lite på en gång...man blir tösstig av att träna så hårt. Det blir nog "Tough Viking" nästa år....kan inte vara så svårt!Lillhusse fyllde år härom veckan...det bjöds på smörgåstårta kan man tänka och till min stora förvåning fick man sig en bit.... är det julafton eller?..eller min födelsedag...eller har Åsa Romson blivit statsminister?
Bäst att kolla att inte katten snikar åt sig en bit...han är lurig den där....

Allt verkar under kontroll.....jag hugger in..."Hovmästarn kan man få lite cider till tårtan?!"..


Sen när man skulle passa på medans dom var lite snälla att försöka få en slick på faten så vem var där....johodå kattrackarn förstås! Bara för att han är "liten och gullig" får han vara på bordet...men jag då?...jag är faktiskt också gullig!..dock något större men skaffa större och stadigare bord tack!


Jädrans snåljåp!...har du slickat upp allt av det goda...du skulle ju dela med dig!?


Nej...jag tror jag lägger mig och vilar lite på maten. har jag tur kommer nån förbi och kliar mig på magen....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar