Translate

måndag 9 maj 2016

Sommaren har kommit med solsken och värme...kanske en anings varmt för en hund som har päls över till tjugotre nakenhundar...men man får jaga upp sina betjänter och följeslagare i ottan när det är nån grad svalare. Här flänger vi runt bland vitsippor. blåsippor och annat smått och gott som spirar i sommarhettan. Man får vara försiktig så man inte trampar på nån "slang" där man går...ormbett är inte att leka med. Då får husse det kämpigt om han ska bära mina 36 kg till bilen och sen till veterinären. Så stampa hårt med tassarna är ett bra tips!
Såg en hel flock med större och mindre akitisar som var nere vid vattnet...lika fina i färgerna som undertecknad......gyllengulrödbruna med vit nos och undersida (urajiro på japanska). Tänkte jag skulle bekanta mig med dom lite grann...men när hela horden började röra sig mot mig tog jag det säkra före det osäkra och bekantade mig med dom på lite avstånd. Dom kanske ville adoptera mig?!...dom små såg leksugna ut i alla fall. En lite större variant ville hoppa bock på en annan...ungefär som jag och Mitsu håller på med när vi träffas.....Sen ledsnade jag på dom.....gick och badade istället.....skönt!!!!Provade om man kunde hitta guld...eller kanske nåt ätbart som hade lämnats kvar fanns gömt i sanden. Om inte annat så är det kul att smutsa ned sig....alltid retar det nån....Haha...ni hittar mig aldrig...nu syns jag inte eller hur!?


Skönt att vatten finns i närheten...tur att man inte är en badkruka....


Sen åkte jag hem och käkade hamburgare från grillen...det var gott....mera sånt om man får be..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar