Translate

tisdag 3 maj 2016Mitsu vill inte gifta sig med mig längre...hon har slagit upp vår förlovning!. Kan ni tänka er? ....inte vilja ha en så stilig akitahane till make....hon behöver skaffa glasögon och lite allmänt sunt förnuft!
Hon påstår att jag är en slarver och slashas...en slacker för att vara lite modern...förstår inte vad hon får det ifrån?!
Bara för att jag kanske ibland blir lite trött...ska man orka gå ut behöver man ta sig en liten mellanlanding i trappan först......


Och sen säger hon att hon inte tycker om skitiga karlar!?.....


Jaha kan hon hitta så mycket finare och renare på bonnlandet i Börje då...finns bara små fisförnäma prinsar där förstås...jo jag tackar jag....märkvärdigt ska det va!
Förresten så är hon märkvärdig själv också....hon tycker ju att jag inte tillför något till det här kapitalistiska samhället...hon jobbar ju minsann....blahablaha....på en trafikskola kan man tro. Jaha vad då som då???....rundkörningskon?..hehehe! Inte alla i den här världen tänker enbart på det materiella...det finns andra högre värden...och som ni förstår så står jag för dom. Jag tillför världen estetik...förnimmandet av det sköna...och det är då jag som är det sköna !!! Jag berikar världen inte med penningar utan med min bara uppenbarelse. Ja men titta på dom här bilderna och håll med om att ni blir lite gladare i hjärtat efter att ha sett dom...sånt kan man inte köpa för pengar Mitsu!!!!


2 kommentarer:

 1. Har vi varit förlovade?!! Det var mer än vad jag visste. Du och dina pubertala fantasier, väx upp och acceptera att jag inte gillar fjortisar. Och OJ vad glad jag blev efter att ha sett dina bilder.....
  NOT!
  Mvh Singelakitan Mitsu

  SvaraRadera
 2. Du har krossat mitt lilla akita-hjärta....har du inget förbarmande??!!
  Jag lovar att vara snäll....(eller kanske inte)

  SvaraRadera