Translate

måndag 2 maj 2016Sista april..valborg...ska man fira med sin kärasta uti vackra blomsterängar tycker jag. Det tyckte inte min käresta...Mitsu... tiken i mitt liv. Nej hon drog iväg till Åland på semester. Som om det kan vara nåt...när hon kan vara med mig. Hon åkte nog dit på pin kiv bara för att hon vet att jag inte har nån rabiesvaccinering och pass.
Men jag tänkte i alla fall överraska henne och åka över med båten ändå....så jag packade trunken.


Men hon lät meddela att hon skulle varna tullen om mig om jag kom...hon ville ha en garanterad Shiraifri helg...hon vet inte vad hon går miste om hon inte!!!!


Hade en egen liten majbrasa...eldade i tunna. Luktade väldigt illa så jag gick in...kan förstöra mitt känsliga luktorgan...går nämligen på Nose-Workkurs...det ni!!! En annan kanske får jobb inom FBI eller nåt som bomb-hund...man har ju förvisso släppt en och annan bomb i sina dar....och på granntomten ser det verkligen ut som ett bombnedslag....

Nu börjar det ju bli riktigt fint väder för promenader...så det blir en hel del i Morga..Glo på några svanar som var alldeles för långt ut för att man skulle få tag i dom....

Eller så kan man känna på temperaturen i vattnet...brrr jättekallt men kul....


Eller så blir det längs med Fyrisån och på spänger...

Helst vill man ju hoppa i och gå på sidan om... men då blir inte husse så glad när man ser ut så här om tassarna.....tur att vi inte har heltäckningsmatta hemma....trampat jordgolv kan det va nåt?


Bilden är från när matte, husse och jag gick i Hågadalen.
Då fick jag också en hel beundrarskara som bara avgudade mig med sina ögon och det kan jag förstå eftersom jag är så jäkla snygg....!! Alla glor på en superstar!!Vet ni vad Mitsu sa när jag visade henne bilden...."Jo det kan man förstå, fårskallar gillar fårskallar"...ja men hon är inte snäll den där bruden. Ska ta mig en funderare om jag ska rikta mina trånande blickar åt annat håll. Såg en lite läckerbit gå förbi häromdan...ska ta telefonnumret nästa gång hon passerar. Skärp dig nu Mitsu annars blir det inget bröllop i sommar!!!


Här ska ni få några bilder på min polare katten Sigge...han har som han tycker hittat perfekta anti-Shiraiplatsen utomhus....i en odlingslåda med rådjursnät över. Det är tydligen fler som vill ha Shiraifritt...fattar inte varför?!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar