Translate

måndag 23 maj 2016Kollade lite på hockeyVM....sorglig historia för våra blågula hockeykrigare...ja  blå och gula blev dom nog på sina veka små kroppar efter allt stryk dom fick....usch...skämmes!!!
Tvungen att se en totalt ointressant final mellan Kanada och Finland av alla länder. Ville visa mig lite snäll mot Mitsu (hon kommer ju från Finland stackarn) och tog ett kort med mig och finska flaggan....kan man retuschera bort den tro?


Finalen då?...jo den var ju så tråkig som man kunde tänka sig....jag var så uttråkad att jag nästan ramlade ur soffan.......eller så höll jag på att skratta mig fördärvad åt dom löjliga finnländarna...nej bada bastu ni det är ni nog bäst på...hehhehe!


Nej, jag tog en golfrunda med grabbarna istället....då får man i alla fall korv!


Och sen en liten skön tupplur på det....kanske bli kliad på magen??....nån villig individ som ställer upp???


2 kommentarer:

 1. Ja, mycket får man höra (läsa) innan mina välformade orientaliska öron trillar av.
  Det fanns en enda vettig mening i det här inlägget, att du skulle retuschera bilden med dig och Finska flaggan. Klipp bort dig själv från bilden, du är inte värdig att vara i samma bild som den stolta Finska fanan.
  Ta dina fjollväskor och spela fjollgolf i stället för att skriva urbota dumma inlägg.
  Häls Vuorenvarman Jellona, aka The Finnish Lion

  SvaraRadera
 2. Voff...oj vad rädd jag blir....lejon?....nja jag vet inte jag...möjligen markatta!
  Med vänlig hälsning Eiko aka Samurai Shirai

  SvaraRadera