Translate

lördag 9 juli 2016Blev uppvaktad med anledning av min första bemärkelsedag av min allra så bästaste Mitsu. Vi härjade runt lite i Morga hage innan vi drog till mitt place och firade...
Mitsu hade just haft en sån där period som tikar har ibland....så hon var väldigt intressant för mig....men inte jag för henne.... 
När jag blev för närgången satte hon sig ned.....tråkmåns....
Men sen kramades vi lite på akitavis...mysmys!När vi kom hem bjöd jag på en svalkande glass...hon tackade och tog emot med god aptit...sen tog hon min också samt mitt gamla märgben som legat ute på gräsmattan i ett sekel...hon är inte blyg av sig kan man säga. Och när jag försynt...märk väl försynt!...försökte förklara att det var mitt ben och min glass blev hon fly förbannad...vilken fräckhet! Giriga fruntimmer!Tur man är av en snäll ras....jag lät henne hållas....hon var ju ändå gästen...
Sen bjöd jag på hamburgare som husse grillat.....och det smakade bra tror jag för tallriken blev tom....


Jag fick finafina presenter av Mitsu med familj........massa hundgodisar, en jättefin bok med bilder på en väldigt vacker akita-inus första år ( mitt förstås!), kommer den ut på marknaden blir det en kioskvältare...samt en aktivitetsbräda för hjärnan...som Mitsu brukar säga "du behöver träna dom två cellerna du har!"
Ni kan förstå att jag hade den bästa dagen ever.....hoppas nu att det fortsätter på den inslagna vägen........Av allt firande blir man sen så här trött.......


1 kommentar:

 1. Tack för ett jätteroligt party! Hamburgaren smakade mums!
  Och du sjöng så fint:
  "It's my party, and I'll cry if I want to
  Cry if I want to, cry if I want to
  You would cry too if it happened to you.
  Wjiff wjiff wjiff......"
  Mvh The Boss

  SvaraRadera