Translate

fredag 1 juli 2016Jahaja...då har man fyllt ett år då?!...tänk vad tiden rinner iväg...ska man var vuxen nu då månntro eller? Nej tror inte det....tycker det känns ganska bra att få ha lite valpfasoner kvar. Man glömmer bort så roligt man hade det när man var en riktigt liten plutt. Dom där sylvassa pirayatänderna som riktigt kunde borra sig in och igenom hud...det var kul det. Kom faktiskt häromdan ihåg en sak jag totalt glömt bort men som också var helskoj...bita husse i hälarna. Skitkul....ja inte för husse då som blev skogstokig och började bråka. Men snälla rara....lite åderlåtning har ingen mått dåligt av...tvärtom!
Ja som sagt tänk vad man hunnit med....växa upp till en ståtlig hane på 36 kg från att ha varit som en liten myra på ett halvt....lärt mig att sitta,ligga och stanna (ibland blir jag dock partiellt döv och hör ingenting men det tillskriver jag att jag är österlänning och behöver fundera på om kommandoorden gäller mig och OM dom gäller mig OM jag ska bry mig!)...blivit utskälld (mest av fjantiga småhundar som inte vet bättre)...skällt ut folk och fä (ja men hallå ibland är dom ju så tröga och inte fattar att dom har en akita-ken framför sig och skall flytta på sig...genast!)...bitit (ja bara en utställningsdomare så det räknas ju knappt)...blivit biten (mest av Mitsu som kan vara lite purken ibland och ge mig ett och annat tjyvnyp). Det har hänt en hel del och det mesta finns ju på bloggen att beskåda. Hoppas nu att ni fortsätter att följa mina äventyr framgent....man vet aldrig vad som ligger i framtiden!


Hade ju min födelsedag på midsommardagen och den var väl okey...trots att matte hade mage att vara på Mallis den dagen. Hur kan man vara så okänslig när ens lille gulleplutt fyller år att bara lämna honom ensam...ja inte helt ensam husse och lillhussarna samt Sigge var ju hemma...men ändå! Nej hon måste iväg till nåt varmt ställe för att bada......ha!...går alldeles utmärkt att bada i Sverige....här finns värsta beacherna och baden....
Det är till och med rätt så farliga djur som tar sig fram i våra vatten...jag hade en brottningsmatch med en alligator härom dagen...gissa vem som vann?!


Trots som sagt att matte måste iväg och bada just på MIN dag så mysa jag i Morga på förmiddagen och fick sen äta hamburgare till middag. Husse hade gjort en isglass på köttbuljong och köttbullar till mig som jag fick svalka mig med.....sen låg jag på verandan och hade det bra....
Sen avslutade jag min dag med att jobba lite på golfbanan.....jag ska säga er att det var några som hade problem med att hålla i sina golfklubbor eftersom dom blev påkomna av mig att inte ha betalat...akitatänder är inte att leka med...och vi har hårdare tryck i vårt bet än german shepards!


Ha en fortsatt trevlig sommar! Vi ses och hörs. Nu ska jag ut med båten. Kom ihåg...alla ska vara nyktra och ha flytväst på!!!!!
Och vi önskar lycka till Mitsu som ska tampas med björnar på lördag!! Skräm skiten ur dom tjejen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar