Translate

lördag 10 september 2016Här ser ni två utsvultna husdjur som väntar på att några smulor skall trilla ned från den rike mannens bor = husse. Ja ett utsvultet är det...ni förstår säkert vem jag menar....katten är rund och trind och välmående som alltid. Han smörjer kråset dagligen med små möss och små söta fåglar från trädgården. Matte blir arg på honom men husse säger bara" det är hans natur, katter är rovdjur det är inget att göra åt". Jag säger bara jaha...så låter det när katten på gång...men om jag någon enstaka gång skulle vilja dra iväg tills skogs efter ett rådjur.... då minsann blir det ett herrans ståhej. Vad är det för skillnad....jag är en ställande jakthund...jag har också mina drifter...dom sitter i generna. Nej men katten får hållas han...det är därför han är så tjock...


Så har ser min matportion ut om ni nu skulle vilja veta det....gott va?!
Nu är det så att jag är inte lika glupsk som typ en golden retriever eller tax (?)...som japan klarar man sig på det lilla. Ett riskorn skall kunna räcka typ en hundra dagar sisådär....får jag bara lite sake och en karaokemaskin också så ska jag nog kunna dubbla det....Jag är med andra ord inte särskilt dyr i drift. Det ni ser ovan är torrfoder i botten (smakar blääää!) som är toppat med kyckling,kassler och keso. Som kronan på verket en äggula....yummie! Vilket tror ni jag äter upp??
Ja just det...det godaste naturligtvis. Resten kan katten få...den elakingen.
Jag brukar göra så att jag spar "knacksen" till natten. Då går jag upp...kollar om katten lämnat nåt i sina skålar...käkar upp det i fall den snålvargen har råkat lämna nåt....sen äter jag upp mina rester. Fråga mig inte varför jag håller på så här...det är väl det österländska i mig kan jag tänka...man måste ju hålla sin outgrundliga status...


Efter måltiden måste man hålla sitt tandstatus och munhygien "up to date". Detta är alltså min tandpetare som jag plockat i skogen..
Har jag berättat att jag borstar tänderna?...varje söndag, tisdag och torsdag (med ärtsoppan) borstar husse tänderna på mig. Obehaglig upplevelse....vill helst käka upp tandborsten men det får jag inte.
Men faktiskt är det väl bra att jag är någorlunda ren i munnen. Man vill ju inte att om man skulle få för sig att smaka på nån, typ en utställningsdomare eller så, att den ska få blodförgiftning. Jag vill ju inte att nån ska råka illa ut pga lilla mig. Så hence...munhygien!

Nej nu ska jag ut och jaga fler kite-surfare...ha det bäst!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar