Translate

torsdag 22 september 2016
Trodde ett tag att världen hade gått under eller att hundgodiset var slut men jag hade fel...det var värre än så!! Husse var helt försvunnen, han fanns ingenstans att hitta. Och till råga på allt var lillhusse  Sebbe oxå som helt uppslukad av jorden! Aliens i form av små gröna taxar måste ha kidnappad dom utan vår vetskap....creepy! Ja taxar i alla dess former är creepy ska ni veta!
Nu visade det sig tvärt emot vad jag trodde att dom frivilligt hade gett sig av....utan att säga nåt till mig! Det ska dom få f-n för det tänkte jag i mitt stilla sinne. Dra iväg och lämna lilla mig alldeles ensam!
Ja just ja.....matte var ju hemma!! glömde tillfälligtvis bort henne....hur man nu kan göra det?
Så det gick ingen nöd på mig...när matte inte var hemma så hade jag Astrid och lillillhusse  Jakob att leka med. Dom var jätteduktiga på att lyda mig.....inga problem med deras uppfostran inte....
När hussarna kom hem igen så visade jag inga känslor alls....eller lite då kanske....husse har blåmärken än av mina kärleksnafs. Måste ju markera att man inte ska smita iväg hur som helst utan mig.....basta!Jag har problem...eller inte jag direkt....jag har problem med dom som har problem med mig....hur någon kan ha det??!
Ja men så här är det....här kommer man lugnt gåendes i grannskapet...eller det kan vara var som helst...sköter sina hundsysslor som sig bör...dvs luktar och pinkar en skvätt var tredje meter...kommer det då en annan hund inom hundra meters avstånd och den byrackan får syn på mig...ja  då brakar helvetet lös. Det är som att trycka på en knapp och det startar upp ett herrans bjäbbande. och det är tyvärr inte bara taxar som behagar låta sin stämma höras...det är alla de typer av hundar men kanske framför allt dom små rackarna. Men hallå!..."har ni probleeem eller?"... har ni aldrig sett en välbyggd och stolt akita-ken förut? Jag kan inte hjälpa att jag inte ser ut som en tax! Ni kan hålla er hemma tycker jag...skaffa ett gåband att ha inne...det räcker för era små korta fjantben....
Och det roligaste av allt är att höra deras hussar eller mattor som försöker få tyst på de små odjuren..."nej tyst Fjodor, man ska inte skälla, tyst på dig"...ja och hjälper det ?....jag säger ha!
Vad ska jag då göra för att inte reta upp dom här små hårbollarna? Tejpa ned svansen och öronen med gaffatejp???....raka av mig min vackra röda päls ??...klä ut mig till tax??(må Gud förbjuda!) eller vad?
Nej nästa gång jag går ut ska jag vara inkognito!!!!


Tjarå duds!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar