Translate

torsdag 8 september 2016Mitsu, min tilltänkta mor till mina tilltänkta championvalpar, bjöd till hemlig resa häromdagen....äntligen!...nu ska det hända det jag längtat efter. Hemlig resa måste ju bara innebära något trevligt och något trevligt kan ju bara innebär BRÖLLOP! Eller hur?
Jag kammade pälsen...nåja husse gjorde det förstås på mig, inte på sig...och satte på mig mina finaste klövjeväskor. Mitsu kanske ville ha sitt beauty-kit där så hon kunde göra sig fin till vigselakten. Stoppade ned lite skaffning också...man blir säkert hungrig av att gifta sig.....
Brudföljet transporterades till Lunsen, ett naturreservat nära Uppsala. Ja men utomhusvigselakt är ju modern eller? Skit samma ute eller inne...bara det blir gjort.
Mitsu var på sitt allra gladaste humör...tacka för det när hon äntligen skulle få bli fru Shirai....jo man tackar...det är inte kattskit inte!
Vi värmde upp oss med den obligatoriska pinn-kampen.....


Vi säger väl att det blev oavgjort....men Sverige vann!

Mitsu skulle som vanligt visa sig på styva linan och klättrade upp i ett högt utkikstorn....hon skulle väl se efter om alla gästerna var på plats...Gentleman som man är stannade jag kvar för att kunna ta emot henne om hon kom dråsandes nedför.....Sen kom vi fram till en lite stuga i skogen...här ska det nog bli av tänkte jag. Men ack vad jag bedrog mig....inte fanns det nån präst där inte....Nej och inte är det nåt att slå sina påsar ihop i heller....det var ju inte nåt på Solsidan precis....väldigt lite och med TC. Hade inte ens kabeltv....och man vill ju gärna kolla in lite PGA Golf på kvällarna. Och Mitsu skulle prompt ha med alla sina katter hemifrån om hon ska flytta....dom är typ ett 20-tal samt igelkottar, rådjur och annat som tycks bo hemma hos henne. Är det nån filial till Noaks Ark kanske???


Nej man får nog leva singel-liv resten av sina dagar....och lika bra är säkert det....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar