Translate

torsdag 16 februari 2017Min bästaste vän och tillika svårflörtade flickvän Mitsu fyllde år här i veckan....8 vackra år...
ett fyrfaldigt leve för Mitsu....hon leve...HURRA HURRA HURRA HURRA!!
Jag blev inviterad till en promenad med efterföljande födelsedagsfest.....
Promenaden var väl sisådär kan jag säga....mina ägare har fått för sig att jag skall gå koppelpromenader nu för tiden. Slut med de fågelfria dagarna. Ja men hallå...bara för att jag har tagit lite egna initiativ och promenerat i mol allena en gång...eller ja kanske nån gång mer då....men för den skull ska man väl inte få livstidsstraff...vad är det här?..nån sorts diktatur?
Nåväl...enär jag sitter fast med handklovar till husse kan Mitsu skutta runt som hon vill och passa på att reta mig. Allra helst gärna bakifrån och bita mig i svansen....säger nånting om gammal ost...fattar ingenting...jag bet väl aldrig henne i svansen när jag var valp? Och hon nöjer sig inte med det minsann...nej ibland byter hon kön och får för sig att hon ska få MIG att föda valpar....snuskigt!!!! "Get of my back will ya"!  Rida rida ranka får du göra med Häck-Tor!


Efterföljande festlighet var desto mer lyckad enligt min mening. Där bjöds på både på det ena och det andra...framför allt Mitsus husses egentillverkade gräddpastejräksmörgåsrånbakelse var en delikatess utöver det vanliga. Tog typ 20 sekunder att ge den en resa ned i magsäcken. Den kan han få tillverka fler gånger!!! Hej Mitsu!..kan du inte fylla år typ en gång i månaden??Sen blev det dans.....men inte med Mitsu utan med lilla Räkan....hon är väldigt mjuk som danspartner och väldigt följsam....lite jobbigt med allt katthår man får i munnen bara...Eftersom hon blev lite snurrig i bollen efter all dans och rufsade till frisyren, så som den gentleman man är fixade jag till hennes kalufs..... hon blev väldigt nöjd med våtinpackningen....Räkan är en snäll katt! och med väldigt blankt huvud numera...Så sammantaget var det en mycket trevlig fest...vilket också mina ägare tyckte (dom fick visst väldigt god mat dom också!).
Och Mitsus husse och matte var till och med så snälla att dom hade placerat ett träd inne för mig att lätta min fulla blåsa mot....kan ni tänka er en sån omtanke. Ja det kanske inte var ett träd utan snarare en grön växt som stod på golvet...men nöden har ingen lag som man säger...och det mesta hamnade nog i krukan tror jag.
Tyvärr har vår familj för vana att ställa till med nåt i Mitsus hem...vi blir nog snart inte bjudna mer. Undertecknad har lyckat slå ned en ovärderlig glasfigur som valp samt använt deras ovärderliga orientaliska matta som toalett...och matte har haft sönder ett jättejättedyrt glas. Det är bara husse man kan ha i möblerade rum....han är belevad han!...husse... (NOT!!! säger matte i bakgrunden)


Må du leva många lyckliga år till Mitsu!....naturligtvis blir dom lyckliga....du har ju Shirai som pojkvän...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar