Translate

söndag 19 februari 2017Tog mig för att försöka vara lite miljömedveten...vad det ska vara bra för?? enligt Trumpen...och färdades nedåt stadens centrum dymedels ( den såg ni inte komma eller hur?!) det kommunala färdmedlet kallad buss. Inget märkvärdigt säger ni men jag säger Fantomen...jaha vad har Fantomen med mitt bussåkande att göra?...jo se det händer sig understundom att Fantomen tar på sig civila kläder (faktiskt lite äckligt om han ska springa omkring på stan iklädd sina tajta trikåer) och beger sig in bland vanliga människor..kallar sig då mr Walker. Och nu gjorde jag likaledes...tog inte på mig nån annan päls för jag är jäkligt nöjd med den jag har på min för övrigt utsökta lekamen...färdades in till den vanliga populasen...kallade mig mr Andersson (fyndigt!). Guran fick stanna hemma...det är katten som är Guran....Buss är väldigt bra faktiskt...hundar behöver inte betala något för att färdas med dem. Suveränt! Tur att man är hund. Värre vore om man vore tax....dom måste betala. Ja men det måste dom väl?...en tax anses enligt mitt förmenade inte som hund utan som ohyra. Alltså får dom lösa biljett eller ta färdtjänst...med en tax-i-bil hehehe (ja jag vet den var väldigt dålig men jag kunde inte låta bli...allt som kan förnedra en tax är bra!).


Det är jobbigt att vara nere på centrum...att gå och så är väl inget att orda om men alla dessa människor....usch usch usch. Dom ska glo så mycket och man kan alltid vara säker på att nån ska störta fram och blockera min framfart med "vad är det för ras?" , "vad heter han" och så det oundvikliga "kan man klappa?"....svaren är följande.."akita-inu", "Shirai" och "det kan du fet-glömma tanten!". Ja men herregud...dessa tafsande händer kanske har strax innan varit i pälsen på en äcklig tax och så får jag massa baciller...äckligt! Nej inga tax-händer på min päls tack!
Fattar dom trögt gör jag min röst hörd i all vänlighet...brukar fungera. Husse blev lite småsur när jag behagade säga åt en liten gumma med käpp som var knappt en tvärhand hög och vägde säkert mindre än mig. Men genom mina österländska ögon såg den där tanten väldigt skum ut...brukar dom inte vara bra på förklädnad sånadäringa terrorister? Nej jag misstänker att hon tillhörde en sån där internationell ring av hundnappare specialiserade på akitas. Hade husse vänt bort blicken en sekund hade hon tagit mig och ett tu tre var man sparringpartner åt femtiosju pitbulls (ska det vara ett eller två t i pitbull?) eller satt på en östermalmskärring som pälsmössa. Nej jag litar inte på gamla tanter...inte en sekund!


Avslutar men en vacker bild på en akita-inuröv.....trots att denna inte går av för hackor så är den här akterspegeln ingenting i jämförelse med min lillasyrras Kima....även kallad Kim(a) Kardashian...
(bild kommer senare om jag får tillstånd från föremålet själv)....

Ha det bäst till nästa gång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar