Translate

torsdag 2 februari 2017Mitsu och undertecknad gick en promenad i förra veckan....på en för mig outforskad plats som heter Ekebyboda. Skjutfält i närheten vilket satte press på mina spanska nerver. Planen var att vi skulle ta oss fram utefter en stig runt själva storskogen.....vi hade den intentionen om man så säger...ja dom andra i gruppen visade det sig. För efter en sisådär tio minuter tyckte jag att det fick vara nog av att gå på led som i lumpen. Dax för lite skojiga lekar eller nåt....typ leken som heter nustickerjagefterenhareinistorskogenochblirbortaitvåtimmarmedanshussestårochskrikersighes-leken.
Den är jätterolig tycker jag.....prova gärna på den vetja! Huruvida hussar och mattar håller med i roligheten tvista di lärde som man säger. Men själv ser jag inga problem med det hela....bara fördelar. Äntligen fick man göra som man ville. Och skogen var stor och med många härliga dofter och spår. Det som hindrade mig från att få nån storfångst av typ hare,  rådjur eller älg (kanske björn?) var att husse fick för sig att stå och skrika mitt namn hel tiden...varför så högt??...jag är inte döv!...samt att det skrämde iväg alla potentiella lekkamrater...man skall sitta tyst i båten annars blir det ingen fisk. Jag var tvungen att springa allt längre och längre bort för att inte bli störd av oväsendet.
Och sen fick jag höra efteråt att dumskallen/husse hade ringt polisen...det fanns en bortsprungen och vilsen jycke i Ekebybodaskogen....ja men hallå!!...det var inte jag i alla fall. Skämma ut mig så där...
Vilsen?...jag?...nej skulle inte tro det va! Men herregud....det enda jag behövde göra var att titta ned på mina tassar....ja men här är jag ju, jag är inte borta! Det är husse som var borta....
Nåja efter nåra timmar fann jag för gott att leta rätt på min vilsna husse...inte så svårt hitta honom....måste ha hörts typ in till Stora Torget i Uppsala som han gapade. Jag tror han blev glad att jag hittade honom....inte roligt för stackarn om han blivit kvar i skogen hela natten
Blev lite trött av att jogga i skogen......vilade lite när jag hittat husse..


Sen tog jag det lugnt på kvällen och funderade lite på hur nästa promenad skulle läggas upp...finns alltid nya lekar att hitta på....hehehe!Fentanylkatten har fyllt år!!!!....


Här ligger han och slumrar efter att smaskat i sig torsk och kyckling....vilket han egentligen inte får äta eftersom han har njursvikt (dock lindrig sådan)...han har specialkost importerad från Tyskland minsann....inget är gott nog för katten inte. En annan får nöja sig med torrfoder från ICA (basic!).
Nåväl lite gott måste man ju få när man fyller 11 år!.....det är typ 67-68 människoår...så han är pensionär nu, hårbollen. Ja det märks...han kan sova den där killen....efter födelsedagsfestandet rörde han sig inte ur fläcken på 30 timmar. Husse tänkte ringa efter djurambulansen....men jag förstod att han var ute efter en leverans fentalyn igen. Kunderna knorrar att det inte finns några kul-plåster att köpa.


Här sitter jag högt över världen och filosoferar......man blir så kreativ i tanken så här på hög höjd aka rullstensåsen. Man kanske skulle ta över världen eller nåt...vad sägs om det?...kan ju inte bli sämre än vad det är. Kan ju börja med Europa. Shirai bestämmer över Europa....Putin över Ryssland och Trumpen över USA. Men vilken trojka...hur fel kan det gå???? Ska ta upp det med Mitsu nästa gång vi träffas...hon kan bli förste dam. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar