Translate

tisdag 18 juli 2017Tjena bloggiskompisar!!!!...här ser ni mig Shirre (kallas så av mina närmaste) spana ut över den stora oceanen...dvs lake Ekoln, Mälaren....och vid min sida ser ni min ständige följeslagare Skuggan. Han är en jäkel på att vara efterhängsen...man kan omöjligt bli av med honom....usch!  det är som att ha en tax i hälarna hela tiden...ger sig aldrig fast uppgiften är omöjlig....taxen alltså! 
Och han är lömsk den rackarn också.....skälls det till mot en gubbe eller gumma som stirrar ut oss så är det han som skäller....INTE lilla jag...men vem får skit för det hela??!!...jo JAG. Herregud!....jag är ju numera en snäll och foglig hund...har inte bitit en tax på ja flera veckor....tror jag?? Nej allt är Skuggans fel....jag tycker han kan skugga Yoshi istället...får jag det lite lugnare ett tag....


Kom ni ihåg att jag senast berättade att jag räknade timmarna tills Mitsu skulle komma på dagis med nattis....till slut kom hon!!!!....och jag var jättejätteglad!!...Mitsu var (glad) att se mig...tror jag!? Hon luktade ju så gott över hela hon så jag visste inte var jag skulle börja och sluta. Uppskattades sisådär av Mitsu......hon ler i alla fall lite på bilderna...om det är ett leende eller om hon helt plötsligt fick lite gaser i magen vill jag ha osagt....Men hon är min lilla gulle-snulle i alla fall.....lite på avstånd fungerar det hela mycket bättre. 
På kvällen innan vi skulle nanna dudden gick vi en promenad tillsammans ned till Gottsundagipen...det är ett stort gräsområde med lite kolonilotter mellan Gottsundaskogen och Vårdsätraskogen.....Helt plötsligt ser vi en polisbil komma körandes på gräset....och den styr rakt mot oss!!!!! Ojojoj!..ni vet vilka tankar som kommer när farbror (jo för det var två farbröder poliser och inte tanter poliser ) POLISEN kommer emot en.....är jag kopplad?....har jag betalt skatten?...glömt spisen på?....glömt dragit upp gylfen?..bitit en utställningsdomare?.....osv..osv! Allt snurrar runt....ja men jag är oskyldig...jag har inte gjort nåt...tror jag!?...och det var inte jag som bet den där taxen...det var en annan hund...och förresten var det inte i Uppsala utan jag har hört att det var i Carlshamn....det har jag faktiskt alibi för...har dessutom aldrig satt min tass i Carlshamn. Vad Mitsu har ställt till med kan i jag stå till svars för...och inte heller vad Fentanyl-Sigge hittar på. Han har för övrigt setts stå och vänta vid busshållsplatsen vid Entitparken den rackarn...kommer bli överkörd som han håller på och ränner över stora vägar....ska väl ta bussen ned på stan och ladda upp förrådet kan man tänka....
Nåväl...som tur var framkom det att vi inte var misstänkta för något utan att man enligt uppgift hade hört skottlossning i området....och farbror polisen förhörde sig om vi noterat något....vilket vi inte hade. Jag för min del tror att...eller snarare hoppades att den var nån barmhärtig samarit som var ute och knäppte områdets taxar....hehehhe!!!
Matte frågade poliserna om vi skulle vara oroliga.....men då passade jag på att visa upp mina röstresurser för Uppsala Finest...och då tyckte dom att matte inte behövde vara orolig. Har man en kamphund i kopplet kan man slappna av sa alltid min salig mamma....eller var det pappa som sa det???
Efter det vi gått ett tag såg och hörde vi en hobbysnickare som byggde ett garage och använde spikpistol....så det var nog skottlossningen det....rena High Chaparall !!!!


Dagen därpå efter en god natts sömn......separata bäddplatser om någon undrar....moralen är hög!!...finns inte en chans att vistas i samma rum som Mitsu som hon snarkar i alla fall......nej nu var jag elak...hon snarkade inte ett tugg faktiskt...tyst som en liten mus den där flickan...
Ja dagen efter gick vi en prommis ned till Mälaren och fikade  på Ekolsnäs sommarcafé.....mysmys!
Och hade det skönt på bryggan....


Sen kom....som vanligt...Mitsus matte och hämtade henne alltför tidigt...säg den glädje som varar...MEN.......
Dagen därpå kom hon tillbaks för att följa med ut på sjön i min lyxbåt och i samma veva  fira min födelsedag....förvisso lite försenat men det berodde ju på olika omständigheter som finns att läsa om i min blogg...
Följande fina båtbilder har Mitsus matte tagit och jag har fått tillstånd att ha dem i min blogg....se och njut....vi hade en fantastisk dag på sjön....och Mitsu klarade sig från att a. bli sjösjuk och b. ramla i plurret...hurrahurra!!!Är vi inte fina så säg!?.....

Sen tog vi oss i land och skyndade hem för att fira mig med lite gräddeleverpastejsmörgåsrånmedtorkadekycklingfiléljustårta...slinker alltid ned...
Men den som väntar på nåt gott väntar ALLTID för länge....
Och så fick jag en massa fina presenter..... ett kort där det stod Grattis födelsdagsmonstret!!!(fattar inte riktigt!?) en tavla på en vacker hund (vem kan det vara tro???), hundgodis från Finland och i en ask som lackerats svart av Mitsus husse och klätts invändigt med japanskt papper av Mitsus matte låg det ett japanskt utställningskoppel.....jag säger bara whoawhoawhoa!!.....vilken uppvaktning!!!! Det var min bästa födelsedag nånsin.....tack tack!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar