Translate

tisdag 4 juli 2017



Här sitter en annan och nosar efter den sommar som flytt....nja den har väl kanske bara tagit ett kortare uppehåll....sommaren behöver väl också semester...eller?!
Den måste hur som helst börja sitt arbete snart så det blir varmt och fint badvatten på Gotland i slutet av juli....för då ska jag dit tillsammans med Mitsu på en liten romantisk tur!
Mitsu har och har haft det besvärligt....hon har nämligen gjort en stor operation...allt har gått bra tack och lov!...vi har bra veterinärvård här i Uppsala med Ultuna Universitet....men hon har lite rehab att göra innan hon är helt fit for stickfights igen...men trots allt har hon inte tappat modet och inte heller sin humor....som kan ifrågasättas ibland om den är rolig eller inte....som t ex dessa foton hon skickade till mig.....nummer ett, en väska jag skulle ha att packa i.....

  
som sagt....jättekul.....hon vet att jag inte prefererar taxar...eller hur?!

samt att jag skulle sova i denna säng......

dubbelt jättekul....NOT!!!!


Här sitter hon förresten och har en bikertröja på sig och försöker se tuff ut.....lyckas nästan!



Var till Fjällnora och träffade lillsyrran i veckan....som ni ser håller jag lite avstånd....man vet aldrig med såna där små tjejer....ser dom en snygg och stilig akita-hanne som mig så ska dom fram och kramas och pussas...jag tycker sånt är lite genant....även om det är min syrra.
Men hon är en liten fining....snart är hon stora damen minsann.....men kramar får vänta ett tag till.
Fjällnora har ett fint hundbad och där försökte jag imponera lite på henne.....man vill ju visa vad storebrorsan är gjord av. Så jag tog och hoppade i böljan och simmade si så där en 5000 meter....typ...


Pansarkryssaren Midor No Yokuchi Eiko till attack...


Här ses hon beundra min framfart i vattnet....värsta sjöodjuret i plasket....men sen fick hon syn på två hundar som lekte med en boll och då var jag ett minne blott...inte ens värd vattnet hon stod i. Så falska är småjäntor...trots att man försöker göra allt för att roa dom...herregud jag kommer ha lunginflammation i 14 dar efter det där doppet....hoppas inga vitala delar förfrös....man vill ju gärna kunna få valpar nån gång.....
Och Kima!...vad har jag sagt om bollar...vare sig man är en långhårig, korthårig, naken, röd,vit eller grön akita-inu så leker man INTE med bollar....har du inte sett filmen "Hachiko"???? och akta dig för andra hanhundar!...dom har bara en sak i huvet...jag vet!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar