Translate

lördag 3 februari 2018
Swenglish summary at the end.....

Hej på er alla!....här sitter jag med min "tänkarmössa" på! Vojne vojne vad det är mycket som snurrar i skallen....många frågor men väldigt få svar. I morgon anländer ju Mirai till Uppsala....ÄNTLIGEN! får man säga...husse och matte ska möta henne vid tåget...ja hon åker inte själv förstås, Kitti och Björn är ju med. Tur är väl det...annars blir det kanske som Hachiko som kom bort sig och sen fick sitta utanför en tågstation i 9 år!!!...det vill vi inte ska hända Mirre...inte utanför Resecentrum i Uppsala!!inget kul ställe!!
Men det är så många funderingar...."kommer hon att gilla mig????"..."kommer jag gilla HENNE!!!!! ( Kitti och Björn har väl ångervecka hoppas jag!!?? )..."vad ska jag ha på mig??, samma gamla päls eller kanske nåt nytt,,,jumpsuit i taxläder kanske??"..."vad ska jag säga??""...osv osv.....
Det känns som hjärnan kokar....ja det kanske beror på mössan....
Jag får försöka ta hjälp av lite litteratur i ämnet...

Hey ya laa friends!! Here I am with my "thinkingcap" on! Mirai is , FINALLY I must add, coming to Uppsala tomorrow!!! My mistress and master are going too meet her at the trainstation...well she is not travelling alone...Kitti and Björn is with her. We don´t want her to end up like Hachiko, the famous japanese akita, that got stuck outside a railwaystation for nine years, do we!!!!
But there are so many questions and so few answers!!!..."will she like me??" (of course she will!!!)..."will I like her???"...."what to say?"...and "what to wear???", same old fur as always or maybe something new? jumpsuit in dachshundleather maybe???
All this thinking!!!
It feels as if my brain is overheated....could it be the cap??!!....
Maybe the answers can be found in a book----


Nej jag får svalka av mig med en tripp till Morga Hage....där kan jag rensa mina tankar....och ladda upp för ett liv tillsammans men en ny kompis......Daijina Mirai Go Kinu Hana Ken.
 I will go and cool of at Morga Hage....next week I am going to start a life together with a new friend....Daijina Mirai Go Kinu Hana Ken....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar