Translate

onsdag 6 juni 2018Swenglish is available at the ends of paragraphs...

Hejsan!!!....dom säger att tiden går fort när man har roligt?!.....för mig känns tiden som sirap just nu för jag har minsann INTE roligt!!!!! En liten argbigga som är brindlefärgad,väger 6 kilo och gullig????!! ( hur någon kan tycka det går över mitt förstånd, litet men dock förstånd!) förstör mitt förut så lugna och rutinmässiga liv!!!! Hur kan en som är så liten hitta på så mycket dumheter.....och allt ska ske på en och samma gång!!!

Hallo everybody!!!!...they nsay that time travels fast when you have fun???!!...for me time is standing still because have DO NOT have FUN!!!!! A little vixen that is brindlecoloured, weighs 6 kilo and is cute??? ( how can anybody have that opinion is beyond my intelligence ) is ruining my erstwhile calm and routine-like life!!! How can a little furball find time to cook up so much mischief!!


Respekten för undertecknad är noll och intet.....försökte läxa upp henne men se det var till ingen nytta. Råkar jag bli sur när hon undersöker mina genitalier lite väl ingående....vill bara säga det att jag INTE vill sjunga i gosskör igen.....hon har sylvassa, och då menar jag SYLvassa tänder....och säger ifrån...ja då blir HON sur och börjar morra och nafsa efter mig!!!!! Vilken fräckhet!! Typiskt fruntimmer säger husse....dom ska alltid ha sista ordet ( har #metoo slutat tro????). Råkar jag få för mig att jaga henne, vänder hon genast på klacken och jagar MIG!!! Hon är läskig den där lilla!!!!!

The respect for me is nothing and null...tried teach her but that was no good. I was snappish one time when she was to keen and interested in my genitals...I do not intend to singin  a boy´s choir no more!!!...she has really got razorsharp fangs, and I do meen RAZORsharp...then she gets snappish that I am snappish!!!! What cheekishness!!!! Typical women says master...they always want the last word ( is #metoo still alive??). And if I happen to hunt after her...she stops and start to hunt ME! Scary little monster that one!!!
Håller ni med???....ser hon inte lite skräckinjagande ut????
Vi fick en varsin halva creme fraiche-burk med lite kvar i....och när hon var klar tog hon MIN!!....höjden av fräckhet!...snäll som jag är så lät jag henne göra det...

Don´t you agree????
We got each a half Creme fraich- jar...with a little leftover in it....when she had finished hers she took MINE!!!...kind as I am I let her take it....


Ibland har vi det faktiskt mysigt och avslappnat tillsammans....det känns konstigt nog ganska bra!!

Sometimes we have cozy moments together...and strange as it sound it feels good!

Daijina Mirai kom på besök för att se det sjunde underverket.....kvinnfolket fann varandra direkt....herregud nu måste jag tampas med två fruntimmer!!!
Mirai och entourage hade med sig presenter....ja inte till mig utan Kazumi....synnerligen onödigt tycker jag men "ullbollen" blev glad. Rabbe-Rabbis och Hälge 2.0 är alldeles för fina för Kazumi så dom får stå på hyllan tyckte matte....hon har bara sönder dom!!!! Skulle jag aldrig göra....jag har ALLA mina leksaker intakta....matskålen med hennes namn på får hon dock slita på....

Daijina Mirai came to see the seventh wonder....and the womenfolk took to each other....now I have two women against me.....
Mirai and entourage had gifts with them....well not to me if you think so!!....it was for Kazumi to have....unnecessery I think if you ask me!! but the "furball" was happy! Mistress think that Rabbe-Rabbis and Hälge 2.0 is too delicate for Kazumi...they have too stand on a shelf instead! She would only brake them...a thing I haven´t done with ANY of my toys...the bowl with her name on it she can use....

Nationaldagen drog hela gänget ned till Uppsala Stadspark där det var firande....mycket folk på plats...bra träning för den lilla!!! Jag kan det där redan....bryr människor och djur sig inte om mig så struntar jag i dom ( ordspråk myntat av min far Doraemon ). Hon skulle naturligtvis göra sig till och vifta på svansen....det har hon inget för....fick inget godis en enda gång!!

The swedish national day the whole gang went to Uppsala Citypark...lots of people in place....good training fot the little one!!!! I am already up for that kind of challange....if people and animals doesn´t care about me, I don´t care about them (old saying from my dear father Doaemon ). But she just had to waggle her tail to people....and with no use...didn´t get a treat once!!!...
Avslutar med några fler bilder på lillsyrran.......

Some more pictures of siss....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar