Translate

söndag 26 november 2017
Vill diskutera ett problem med er........förvisso inget stort problem...men ingen liten skitsak heller om jag så säger. Det gäller alltså bajs......jaja inget att bli generad över....alla gör det....t o m du som läser det här....... jag vet det!....ja annars vore det väldigt tråkigt.....för dig! Nu tror ni förstås att jag har problem med att göra nr2......tackar som frågar men ni behöver inte oroa er, allt kommer ut som sig bör och i rätt ända. Somliga kanske tycker att det törhända kommer ut dynga ur frampartiet ibland också....då kan jag bara svara att det  inte är bara SD  som har monopol på skitsnacket.


Vet ni förresten att man kan gradera bajset i en skala från ett till fem. Konsistensen alltså. Väldigt intressant får jag säga. Har lärt mig denna värdefulla kunskap från ett tv-program som just nu går på SVT......."Sveriges tjockaste hundar" heter det. Och nej!....jag är inte med i programmet. Lustigkurrar där! Dom där grabbarna och tjejerna har volym dom......mycket träning ligger bakom såna kroppar. Eller snarare väldigt lite träning men mycket pizza och tårta. Nu ska väl inte jag kasta sten i glashus......grädde är väldigt gott........dock ej så nyttigt kanske....men för övrigt håller jag mig till hundfoder. Fast lite matrester kunde dom väl unna mig nån gång eller??? Som en av hussarna i programmet sa " En hund skaffar man för att den skall äta upp matrester".....ja inte undra på att hunden är ett fetto! För övrigt var väl inte hans husse så smal heller......


Jaha....det var en lång utvikning......det var ju bajset som var aktuellt. Hundar bajsar....och inte alltid som björnen i skogen. Det är ju trevligt om man slipper bokstavligen trampa i skiten när man är ute på promenad. Är vi ute i Morga hage.....där fyrtiosju feta kossor har lagt sina mockor kan jag villigt erkänna att bajset får ligga kvar och bli gräsgödning. Men annars hamnar det i en plastpåse och förpassas i närmaste soptunna avsedd för detsamma. Det är här problemen börjar. Dels är det alldeles för få bajstunnor vilket gör att husse får gå och släppa på den där äckliga svarta tingesten......och mina vänner det luktar inte rosor precis. Har t o m hänt att husse glömt en påse i jackfickan över natten. Skitgubbe!!! Och dels är de tunnor som finns oftast överfulla.
Ser inte vackert ut eller hur???


På grund av att kommunen inte sätter upp fler tunnor har jag hört sägas att somliga hundägare har lagt påsar i nån sur grannes soptunna eller kastat in det på nån elak kärrings tomt. Nu vill jag ha klarlagt att detta har jag hört från en bekant som hört det från en bekant att det möjligen kan ha skett.....jag har naturligtvis ingen kännedom om detta!!!!! Så där skulle jag aldrig göra! Måste vara en tax och hans ägare som kan göra något sånt!
Så till nästa valrörelse ska jag rösta på det parti som förespråkar fler bajstunnor! Kan det vara MP tro??
Nu över till något helt annat......som ni nog vet har jag lite svårt i mina relationer med både folk och fä. Dom jag känner tycker jag jättemycket om.....övriga göre sig icke så mycket besvär. Man är liksom lite kvintessensen av hur en akita-hanne kan vara....man är väl ingen golden-retriver heller....eller tax.


Och den som förstod mig allra bäst var ju Mitsu-san.....saknar henne jätte jättemycket!
Men nu är min lycka gjord tror jag!!! Snart kommer det en liten akitatik och ska leka med mig.....hon heter Daijina Mirai.....är det inte vackert???!!Och kolla in bilderna på henne......Nu är hon bara 5 veckor ännu så hon behöver stå på lite gödning först. Men sen ska vi leka.....och jag ska försöka att uppföra mig så jag inte hamnar i nåt meeto!! Jag har börjat träna med några valpattrapper....himla svårt låta bli att bita huvet av dom!!!!
Mirre kommer att få bo hemma hos mina bästa vänner Kitti och Björn. Och det kan jag säga att något bättre hem kan ingen hund önska sig! Hon kommer också att ha en plats här på  Sunnersta Kamphundsdagis om hon behöver.
Jag längtar efter dig lilla Mirai.💝💝💝💝💝💝

Du ska få ligga och mysa på min mage......den har plats för många...hört ryktas att det ska komma en syrra hit.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar