Translate

onsdag 13 december 2017Swenglish summary after each paragraph.

Ursäkta att jag stör så här i Luciatider...ni har väl fullt upp att äta Lussebullar och sjunga hejtomtegubbar och annat larv...men....det har kommit till min kännedom att man lagt ut en bild på ett instagramkonto där man ser två ben i en Rudolf Nurejev-position...och man har mage att påstå att det skall vara mina ben!!!! Jag och balett????...det är väl lika troligt som om en tax skulle få Nobelpriset!!
Ja titta själva....

Sorry for bothering you with my dull life in this Santa Lucia-times (big event in Sweden)....but a picture of me is spread on the Instagram!!!! Or should I say the person who has posted it claims that it is my legs you can see!!! In a sort of Rudolph Nurejev-position!!....me and ballett????? DO NOT think so!!!....look for yourself....


Inte ett dugg likt...eller hur!!??
Jag säger bara som han den där över stora pölen brukar säga..."FAKE NEWS!!!"
Och jag vet vems instakonto det är......samma akita har en blogg också...den ska jag minsann hacka mig in på och lägga ut lite intrikata bilder och nyheter...hehehe!!

Doesn`have a remote resemblance of my legs.....though they look great I must say!
But I must strongly point out....... like the great man on the other side of the sea says...
"It is FAKE NEWS!!!"
I know where this Instagram-newsfaker has here e-mailbox....it will be hacked!!!!


Trevlig Lucia!!!!!!

C ya!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar