Translate

onsdag 17 januari 2018Swenglish summary after the paragraphs.....

Jag vill härmed å det starkaste dementera de anonyma,illvilliga och osanna rykten som florerar om min person. Dessa påståenden....och jag vill poängtera att det är anonyma sådana....har, enligt mina källor, fått vår lokala del av Svenska Akita Sällskapet att fundera på att utesluta mig!!!!
Och jag vill som sagt dementera alla påståenden innan jag fastnar i mediadrevet..... jag är oskyldig till alla anklagelser.....tills bevisad skyldig...

I hereby strongly deny the anonymous, malicious and untrue rumours that has been spreading. These accusations has made the local section of the Swedish Akita Society to consider to exclude me!!! Me??!!...Shirai!..the akitas of all akitas!!!
I am innocent until proven guilty.....


Jag kan erkänna att jag i vissa fall kanske...och jag säger kanske...uppträtt en anings olämpligt MEN jag har inte gjort mig skyldig till brott. Att som vissa gör kalla mig förövare anser jag som förtal!!!
Ja men herregud.....att jag ibland flåsat en dam i örat kan väl inte anses som brottsligt?!....jag är allergisk!!... fr allt mot tax!!!...och dom är ju som ni vet överallt och sprider odör....Och att jag har dreglat lite väl ymnigt??...jag skulle vilja säga att jag inte flåsat eller dreglat mer än en medelålders karl inför sista dansen på Folkets Park!!! Det tillhör ju den manliga kulturen vetja!!! Ska man bli utesluten ur partiet, ja menar föreningen, för det???!! Barockt!!!
Kan väl hända att jag nypt nån jänta i rumpan också....men hur ska jag visa min kärlek då?? Jag kan inte skriva dikter och sjunga sonetter.....jag är mer för handgripligheter jag!!
Jag ber alla som känner sig drabbade om ursäkt....Mitsu (saknar dig kompis !), Lizzy, Kima och Kitti!!! Döm mig icke för hårt och häng inte ut mig på #metoo .......det vore värre en att bli uppspöad av en dement tax!!!

I can admit that I maybe...and I stress maybe!...in one occasion....or maybe two?...acted in a manner that was not suitable...BUT...I am not a criminal!! My God!!...perhaps I one or twice have happened to puff a female in the ear.....I am allergic!...of dachshunds....and you know that they are everywhere spreading their revolting odor....And that I have been drooling a lot? I haven´t puffed or drooled more than the average middleaged man before the last dance?! It is the normal male culture!!!
I may have pinched a gal in her behind sometime...but how am I supposed to show my love??!! I can´t write poems och sing sonnets...
I will hereby apologize to all you who feel affected... Mitsu ( miss you darling! ), Lizzy, Kima and Kitti! Do not judge me to hard and don´t send me into the jaws of #metoo!!!!


Nu har det som ni ser kommit ett snötäcke i Uppsala....det är härligt!!!! Hoppas snön ligger kvar ett tag så husse och jag kan träna lite skidor i närliggande Gottsundagipen. Kommunen gör ett spår där får ivriga Vasaloppsåkare....dom blir säkert jätteglada om jag kommer och springer sönder deras spår....jag önskar dom lycka till att säga åt mig att låta bli!!!!!

Snow has arrived to Uppsala...me and dad will go skiing in nearby Gottsundagipen. They make a track there for skiers....I think they will be thrilled when I mess it up!! I wish them luck if they try to tell me not to!!!! Arrggh!!Avslutar med en bild på Mirre....tittar ni noga på vänster framtass så ser ni att hon brutit en klo....har varit i slagsmål....med en tax tror jag....undrar om taxens matte har någon hund längre?????

In the end a picture of Mirre...look att her left front paw...she has broken a claw in a fight....with a german dachshund....I wonder if the dachshunds mistress have a dog now??!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar