Translate

fredag 23 mars 2018
Goa vänner!...jag skäms...och det är inte min förskyllan denna gång faktiskt....nej det är min käre husses fel!!...han tvingar mig att LEKA MED SMÅJÄNTOR!!! Hur skämmigt kan det bli på en skala??? Jag hoppas verkligen att inte storgrabbarna Yoshi och Bandou får reda på detta...att jag måste fjanta mig med småflickor, leka med dockor och annat flams...usch! Till råga på allt måste jag vara snäll och försiktig också....när man egentligen vill ta ett riktigt tag med tänderna och läxa upp dom....
För ett tag sen var jag ju dagvalpvårdare åt Akiko och nu senast har jag varit Nanny Shirai åt Daijina Mirai....

Dear friends!!...I am embarrassed....and its not any of my doing this time....no its my dear masters doing...he forces me to play with little girls!!! I hope none of the big boys ,Yoshi and Bandou, will know of this predicament...that I am playing with girls and their dolls, doing girly things! urk!!!!! And on top of it all, I have to be nice to them as well...but the only thing I want is to put my teeth in them.....
This time I had to be a nanny to Daijina Mirai....
Professionell som jag är så klarade jag av alla uppkomna situationer...det gäller att alltid behålla lugnet ( vilket samtliga vet att jag har svart bälte i )....trots att objektet dvs en liten akitavalp med spring och hopp i tassarna hittade på det ena och det andra. Hon chockerade mig totalt med att utan några betänkligheter gjorde saker som jag ALDRIG får göra hemma. Vill inte gå in på detta närmare då det kan hända att hennes ägare läser detta....man vill ju inte vara en skvallerbytta eller hur?!
Utomhus skötte Daijina M sig exemplariskt vill jag säga.....husse kunde t o m gå med oss på en promenad...vi väckte en del uppståndelse i kvarteret....en stor röd hund samt en lite mindre kopia av densamma....Me and mini-Me...

As the pro I am, I handle any upcoming situation with bravura...one must always ceep calm ( and as you all know I have the black belt in calmness ). The little girl chocked me by doing things that I am NOT allowed to do. I will not go into any details whilst  her owner may be reading this....one do not want to be called a blabbermouth eh?!
Outdoor she behaved like an akita should. We cought some attention on our walk round the block....one big red dog and a smaller replica.....Me and mini-Me...Så blev det lite utelek på vår baksida....och Mirai låg och mysade under sin korkek....


Efter dessa intensiva arbetsdagar tog jag en välbehövlig paus och vilade upp mig på bland annat Playa Gottsundagipen....

After those intense days I had to take some much-needed brake.....took it on Playa Gottsundagipen....Men inte tog eländet slut med dessa nanny-uppdrag nej då....mer skulle komma. Ett litet rendez-vous med Duracell-akitan Akiko-san a k a "Forsmark".....mina nerver får hållas ihop med Gaffa-tejp snart!!...

But it was not the end of the ordeal....more to come. Then it was a rendez-vous with Akiko-san a k a miss Duracell.....my nerves will have to be held together with Gaffer-tape...2 kommentarer:

  1. Hej Nanny S!
    Nu ska du inte låta sån! Vi båda vet att du älskar oss småtjejer, det är inget att skämmas för. Och en bättre Nanny går nog inte att hitta. Vi kommer jättegärna tillbaka!
    Mvh Daijina Mirai

    SvaraRadera
  2. Tack tack! det låter lovande....att ni vill komma tillbaks...eller kanske inte? :-) mvh Nanny S

    SvaraRadera