Translate

söndag 18 oktober 2015


Hej goa vänner!..jag har lite bekymmer..känns som jag är inne i en livskris eller vid ett sorts vägskäl i livet...ska jag ta höger eller vänster?...aftonbladet eller expressen?...ja ni vet, ni har säkert själva haft den där känslan...vad blir mest rätt?
Jo tänker ni då...det var tunga tankar för en liten goseboll som mig...men men nån gång ska man ju ta ett beslut....ska jag lyda husse och matte ELLER ska jag göra saker och ting efter mitt eget huvud hädanefter? Jag vet alldeles säkert vad tvåbeningarna vill...att jag ska gå i deras ledband hela dagarna. Men då får man ju inte göra allt det där jag känner att min kropp vill. Jag får väl kompromissa som dom gör inom politiken...eller gör dom det?...och göra lite som jag vill och ännu mindre som husse/matte vill. På nåt sätt ska väl alla kunna bli nöjda.
Annars tycker jag nog jag är rätt duktig på hemläxan jag fick från Lena sist. Lena är alltså the big chief angående hunduppfostran.Tror hon ialla fall...som exemplar av hundsläktet vet jag nog bäst kan jag tänka.

I går var jag ut till Börje och flög...ja jag flög inte till Börje det vore konstigt eftersom det ligger bara typ 3 mil bort från hemmet. Nej jag var och hälsade på gudmor Mitsu där hon bor. Lite ute på vischan var det men med mycket trevliga och intressanta dofter. Tror det var ett kadaver eller nåt efter ett vildsvin Mitsu visade mig.....luktade väldigt gott. Sen sprang vi lite hit och dit...tittade på några dumma kor...jag höll mig på lite avstånd...dom ser lömska ut dom där!

Och sen flög jag...kanske jag var lite väl kaxig och försökte brotta ned Mitsu...det är svårt men försöka duger tänkte jag...hon står stadigt damen. Men till slut tyckte hon väl måttet var rågat och bjöd mig på en trippel- Salkov med skruv upp i luften. Blev mindre lyckad landning på ryggen och ett litet pip undslapp mina läppar.


Efter den händelsen tog jag det lite lugnare i kontakten med den gamla wrestlingdrottningen. Sen gick vi in och fikade..då var allt frid och fröjd igen. Tittade på Mitsus alla kattkompisar. Dom var luriga dom där...helt plötsligt kunde dom gå upp i rök...skitkonstigt. I sakta mak gick dom rakt in i väggen och försvann...sen helt plötsligt såg man dom genom fönstret..då var dom ute på gården. Jättekonstigt..tur att inte Ninjakatten Sigge håller på med såna voodookonster. Det vore för läskigt!


Det var jättetrevligt hos dig gudmor...trots flygturen...hoppas vi ses snart igen!
ps sa jag att jag väger 18,7 kilogram nu!...snart så tanten åker du på en trippel Mollbergare med dubbelskruv så sant jag heter Shirai" the fearless akita-ken" (mitt wrestlingnamn i USA) ds

2 kommentarer:

  1. Hej din lille Filur!
    Det var riktigt trevligt att få besök av dig och få damma av mina wrestlingkonster igen, de satt fortfarande som ett smäck! Hoppas du vill komma och hälsa på igen, jag har några fler kast att visa dig!
    Hälsar Mitsu, flygvärdinna på Shirai Airlines :) :)

    SvaraRadera
  2. Jo tack! Det var trevligt så länge man slapp uppleva Börje från ovan. Tar med syrgas nästa gång och en kudde fastspänd på ryggen så ska det nog gå bättre. Nej nu har inte tid med dig längre..ska träna lite på bomben. Kanske kan funka nästa gång. Ha det gott och flyger du till Dubai eller nåt så stanna gärna där ett par tre veckor så har jag vuxit till mig lite till. Kapten Shirai

    SvaraRadera