Translate

söndag 4 oktober 2015Hejsan igen...nu är jag tillbaka...den lilla "gulliga" akitan...litenoliten?..väger mina modiga 15,6 kg numera och husse har blivit tvungen köpa ny krage runt halsen till mig. förstår inte varför jag måste ha ett sånt där strypande band...han har ju inget..eller?..det kanske är osynligt..ett mentalt koppel kanske??? 
Som ni ser har jag gudmorsan med mig...på behörigt avstånd så här i början...man vill ju inte hamna i diket direkt med ett blåöga...det lär väl komma ska ni se!
Nejdå vi hade det riktigt kul och mysigt, där i Morga Hage. Bråkade om lite pinnar och sånt. Det är kul att retas med den gamla damen...springa förbi med en pinne och fresta...jätteroligt när hon var kopplad och inte kunde följa efter...gissa om hon blev en surkart!?


Sen hoppade vi badet och hade det skönt?...skitkallt om du frågar mig men man vill väl inte vara en vekling. Tanten vinterbadade ju så då måste ju jag med...men kallt var det..blir nog svårt pinka sen!?


Sen gick vi lite mer på stigarna och jag försökte nafsa Mitsu i bakhasorna men hon tyckte jag var en liten jobbig skit!! Lilla ja?....jobbig?...tror inte det!
Fick lite akita-do visdom av gudmor den här gången också...ser man en fågel i vattnet ska man strax efter den...sen om man fångar nån det är en annan femma vi tar en annan dag...tyckte Mitsu!


Efter en härlig och jobbig tur gick vi hem till oss och fika..och bara så ni vet...Mitsu var jättesnäll hemma hos oss...kanske för att hon var trött? Så vi nästan låg och mysade lite ihop...men bara inte för nära...


När hon åkte hem kunde jag slappna av på  riktigt och somnade som en stock!


Nej..nu har jag inte tid mer...nu tränger det på i blåsan...så nu är det "kissekulle" nästa!!


Hej då!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar