Translate

fredag 23 oktober 2015Livet går sin gilla gång och jag med den..jag växer som sjutton...jag går promenader i skog och mark...lär mig lite nya saker då och då...och försöker få nån vettig relation med den här katten. Han är svår tycker jag...vill inte riktigt ta kontakt...glider gärna undan som en katt...ja vad annars? Har nosat på varandra men inte så mycket mer...sen jamar han och smyger iväg in i nåt annat rum. Vad är det för fel på mig?....taskig andedräkt? illaluktande päls? ovårdat språk? eller? Jag vet inte vad jag ska hitta på...jama som en katt? bjuda på nåt gott? vet inte om han vill ha mitt käk och nån sork har jag inte lyckats fånga ännu trots en del goda försök. Han är svårflörtad den katten. Så fort jag försöker bekanta mig så kommer det en tass i nyllet...vem tror han att han är...the "Mauler"?..nja han får nog fixa till lite mer blomkål på öronen först...hehehe!Här ser ni mig träna med att söka upp en gammal trädgårdshandske som husse kastar ut...och nej det är inte min bajspåse som hänger på en gren på översta bilden!...jag bajsar små påsar minsann...men ganska många säger husse...han har så mycket åsikter han.
Söka trädgårdhandske funkar bara man får en godis när man hittat den...annars kan han leta upp den själv...det var ju han som kastade iväg den...eller hur?!


Här ligger jag och tränar på att vara ko och äter gräs...kittlar så kul i magen...ibland kommer det upp grejor därifrån också...en och annan sten, kanske ett tuggummi...lika spännande varje gång.


Sten och grusförrådet i kistan har minskat...jag tar en paus från gåendet och hugger i på det som erbjuds...finns gigantiska resurser här i Sunnersta.


Vet ni vad som hände när jag lekte ko...jo en fästing satt sig precis under ögat...det var inte kul ska jag säga er. Som tur var så fixade lill-husse Sebbe det med en lasso...ja inte en som man fångar hästar med utan en fästinglasso...var lite nervös han skulle plocka ut ögat istället men jag höll mig lugn så det fixade sig. Ni ser den lilla röda pricken under ögat...där satt han den uslingen!!!


Vägde in modiga 19,9 kilogram idag....jädrans massa muskler vill jag lova!
Så passa dig stålmormor...snart ligger du på rygg och får känna hur det känns!

2 kommentarer:

 1. Ojojoj så rädd jag blir..... (stoooor gäspning)!
  Styrkan sitter inte bara i kroppen utan i knoppen. Mitt psyke är gjort av stål.
  Ses i morgon Lilleman.
  Häls Stålis

  SvaraRadera
 2. Säger bara...gäspar bäst som gäspar sist!..tränar som bäst mitt "slänga upp en pensionär i luften med en tass"kastet...funkar bra!
  Vi ses!
  Hulken

  SvaraRadera