Translate

torsdag 1 oktober 2015En morgon gick "master" och jag ned till Mälaren för att ta en stärkande promenad...framför allt husse behöver bli lite starkare...jag ÄR stor och stark redan.Det är jättekul att gå längs med vattnet och titta ned från broarna för att se om man ser nån fisk eller
annat ätbart. Annars funkar tuggummi bra..och det kan man hitta många av...."skulle du hitta enkronor lika lätt som tuggummi vore jag miljonär" brukar min husse säga. Han är kul han!!Ibland kommer jag lite väl nära vattenbrynet så husse blir rädd jag ska trilla i. Det vore just snyggt det..en dränkt akita..första i världshistorien. Men vatten är ganska kul..kanske blir riktigt bad och sim nästa år...man vet aldrig vad en akita kan ha i huvudet!

Sen kan man leta sork också..eller nåt annat som kryper under jorden..undrar om man nånsin kan få tag i en? Det är ju nåt man måste pricka av på sin "bucketlist"...things to do before  u die..inte för att jag tänkte dö än..jag är ju så himla ung men livet går fort och listan är lång..
Ska träffa gudmor Mitsu i helgen och hon sägs vara en fena på att fånga sork...får fråga henne om råd och tips. Hon är klok den där gamla damen, hon vet det mesta om vad en akita behöver ha i ryggsäcken på sin vandring genom livet..akita-do!
Egentligen skulle man väl snacka med the invisible Ninja-cat om sorkjakt men han får man ju aldrig tag på. Den lille fegisen smyger iväg under mammas kjolar så fort han får syn på mig. Bebis!!!

Gjorde en annan sak häromdan som jag kan pricka av från "the bucket-list"..var väldigt listig tycker jag själv..uppskattningen bland de övriga i sällskapet var väl lite tamt tycker jag. Vid ett obevakat ögonblick..man har väl koll på när saker och ting ska utföras för att uppnå bästa resultat!..lyckades jag norpa en KÖTTBULLE som matte skulle steka upp. Ja men hur gott va det då???!!! Det sa bara "klonk" rätt ned i en liten TOM akita-mage. Yummie...mer sånt matte! Men inte då...det blev ett herrans liv och knuff och en massa "nejnejnej"...så farligt var det väl ändå inte..en lite ynka köttbulle till en växande kille. Nej dom köttbullarna skulle lill-husse ha...han är stor nog ändå tycker jag. Tråkmånsar!
Det olyckliga med hela köttbullsincidenten var att det blev en lite konstig lukt runt mig efteråt. Det liksom pös ut nån odör från undre svansregionen..underligt?  Lök är kanske inte så bra för en liten akitas mage..jaja får pricka av det också på listan.

2 kommentarer:

 1. Ja, du är ju lite för gullig Shirai!
  Ses imorgon.
  Kram Gudis

  SvaraRadera
 2. Vi ses!
  Ska bli kul....
  Pusspuss gudmammi

  SvaraRadera