Translate

tisdag 29 september 2015
I morse gick jag min runda på Gula Stigen ned till GottsundaGipen...hade lite sköna stopp på vägen..leta godis som husse kastar ut i skogen är kul!!!..jag är så duktig på det där så snart ska vi börja med sök av kantareller istället..vad det nu är?Svamp säger dom..låter som ätbart och då är jag med!Nej, det får nog vänta till nästa höst tror jag. Husse har så mycket planer i sitt lilla huve..hur allt får plats kan jag in förstå....förresten kan han leta sina kantareller själv..tror inte han kan faktiskt!!!Sen till våren ska jag börja spela golf säger han...kan det vara nåt...jag är "schepptisk" som dom säger på Åland...springa och jaga efter en vit boll..nej det är för tråkiga gubbar som tror dom en nåt sorts Jesper Parnevik...hur nu nån kan tänkas vilja var honom?? eller för den delen Tiger Woods...nej jag tackar nej!


Tydligen ska inte jag spela golf...nejdå inget roligt för Akitan inte...nej jag ska tydligen gå caddie! Gå caddie? ..jag går väldigt bra ändå tack så mycket...mina höfter skulle vilken salsadansare betala sina cojones för! Gå caddie ska tydligen vara att bära på klubborna och säga hur puttlinjen är...jag kan nog fixa allt det där..bära är kul och med mitt luktsinne ska jag nog kunna nosa fram en puttlinje som heter duga, tror jag! Så inte min husse blir PUTT! hepp!


I morse var det så svalt och skönt i luften. Gräset var fullt med fukt eftersom det varit frost på natten. Jag bara ÄLSKAR när det är svalt...dom snackar om att det ska bli vinter sen....vinter låter bra! "Nej då blir det så kallt och vi fryser då" gnäller familjen. Skaffa samma leverantör av kroppsöverdrag som jag har så känns det säkert bättre. Jag LÄNGTAR EFTER SNÖ!! Det ska bli så kul!!!

Nu ska jag gå en kvällspromenad och sen sova min skönhetssömn..som om det behövs?... jag är ju "bara för gullig" som en unge sa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar