Translate

onsdag 23 september 2015Nämen vad ser vi här...min gudmor Mitsu som spanade i det blå efter nåt ätbart vi träffades senast...och minsann.... nu flög det inte in en stekt sparv i munnen utan en grillad hamburgare...jojo somliga har varit mer förr och vet saker som en liten valp som mig inte vet om. Se och lär tycks hon säga!  Den "gamla" damen har koll på det där med käk! Jamen spara lite åt lilla mig!!!!


Här har vi den luriga Ninja-katten igen...vet ni vad han försöker göra? ...jo lura i mig att jag ska åka tillbaks till Tandsjöborg igen!!..."där du hör hemma" säger han med sin något underliga dialekt...kan han inte skälla som folk?
Påstår han har hela färdplanen fixad med biljetter och allt....sanktionerat från husse och matte ska det också vara...det vete katten om jag tror på???!!! Nej han är en liten filur den där Sigge. Jag avvaktar nog med det här projektet ett tag och bidar min tid.


2 kommentarer:

 1. Hej Shirai! Du gör helt rätt som inte litar på Ninja-katten. Tro mig, katter är opålitliga, lömska djur och jag tampas med 4 sådana dagarna i ända. Hah, som om någon skulle välja ett kattskrälle före en akita, finns inte!
  Jag kan nog lära dig lite olika roliga trix och ett och annat bus jag själv har lärt mig under mina år. Vi får ta det när ägarna inte ser oss. De förstör alltid allt det som är kul.
  Förresten, Biltema gör många bra saker men den där hamburgaren är bra seg!
  Kram GM

  SvaraRadera
 2. Hejsanhej gudmorsan! Det känns skönt att ha en sån klok "gumma" som ett stöd genom livet. Det är så mycket vi ska stå ut med , vi hundar, katter, människor och alllehanda knytt! Men jag är säker på att du har lösningar på det mesta..ja snarare allt!
  Vi ses!

  SvaraRadera