Translate

lördag 26 september 2015
Hej igen....trodde ni jag hade glömt bort er...närå, ni finns alltid i mina tankar. Min människa, husse, har varit lite indisponibel som det så fint heter några dagar men nu tycks han vara i full vigör igen...ja eller som vanligt iallafall...vad det nu är??? Så nu fortsätter min vandring på livets stig. 
Senaste dagarna har det inte hänt speciellt mycket förutom de vanliga promenaderna, lite lek , lite "Här" lite "Sitt" o "Ligg" samt en jädrans massa "Nejnejnej" och ett och annat "Ajabaja". Allt det där går in i det ena upprättstående örat och ut genom det andra...fort som attan allra helst nej-ordet..det är väldigt lätt att glömma och till och med att förstå. Prata japanska vetja så ska ni få se på annat!!
Nu ska jag berätta om min allra käraste ägodel...nej det är inte husse eller matte eller småhussarna och definitivt inte the Ninja-cat!! Nej jag pratar om MATSKÅLEN!!!!
Här ser ni den alldeles tom....Snart ska den fyllas av varjehanda godsaker...jag bara älskar när jag med mina radaröron hör kylskåpet öppnas, skålen tas fram och de omisskänliga ljuden från mina Veterinaryessentials Puppy Large breed skramlar ned i skålen med ett metalliskt ljud...låter som ljuv musik, som en opera av Puccini ...minst! Sen några bitar fågel ovanpå det...gärna kyckling...eller det är mest bara kyckling..faktiskt BARA kyckling men det e gött de me! Toppingen blir några skedar av kvarg eller keso och en matsked Norsk laxolja....sen rinner maten ned i strupen som hejsan. har nog mitt eget världsrekord på 50 sek blank...kan kanske kapas om jag lägger den sidan till..men det vore synd att inte hinna njuta lite av det hela...eller hur? Växer gör jag så det knakar. Nu väger jag nästan 15 kg...hur ska detta sluta undrar mina människor...jo vänta ni ska ni få se..jag ska bli större än farsan iallafall det är säkert!

Här är några bilder från i dag när vi var i Morga Hage igen...kul att hälsa på komockorna och plaska i vattnet. Håll till godo....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar