Translate

måndag 21 september 2015

Japaner,japaner, överallt japaner. Bevingade ord som sas av Sven Jerring under sommarspelen 1936 i Berlin, när Sverige snöpligt förlorade mot Japan i fotboll.
Här har vi tre japaner iallafall som ser ut att trivas..dock ej med nån fotboll i närheten...men till synes är dom överallt. Två verkar bara ha ögonen  för varandra..det är jag det.. akitan Shirai och den lilla söta shiba-inun..vet inte vad hon heter men hoppas husse fick hennes telefonnummer..nån ensam kväll kan det ju vara kul med lite sällskap..hehehe.
I bakgrunden ser vi hennes Kejserliga Höghet Mitsu. Hon tycks se något roligare i horisonten..kanske en hamburgare som kommer flygandes in i munnen???..nej jag tror hon bara vill kräkas av att se hur ungdomarna fjantar sig. Ungdom och ungdom...shiba-damen visade sig vara 6 år gammal...uschamej!
Nåja är man toy-boy så är man!!!! Eller hur?Träffade min gudmor i Stabby igår..det var kul..förutom att hon ibland ger mig dagsedlar så jag flyger ner i diket..hon kan väl ge mig en hamburgare istället!!! Närå..hon är ganska snäll faktiskt..hon har väl sina bestämda ideer hon som alla andra. Hon lärde mig att om nån hund nosar en oförhappandes bakifrån ...då ska den också ha en dagsedel...gärna som heter duga så dom kommer ihåg att ge fasen i det där beteendet att nosa på folk utan lov..och hör sen! Här är hon igen min gudmor.

Fin va????

Gudmor Mitsu hon är en riktig liten skogsmulle. Hon gillar det där med natur och allra helst att avverka lite skog...det gör hon med sin människa Björn här...Sen när vi kom hem blev jag kanontrött och söv flera timmar...förresten..har jag berättat jag väger 13,8 kg nu...snart kan inte husse lyfta mig längre.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar