Translate

söndag 27 september 2015
Idag var jag för första gången på en hundträff nere i Gottsundagipen, ett stort grönområde i närheten där många hundägare och annat löst folk (folk kanske brukar vara lösa eller?..har inte sett så  många med koppel fast det förekommer visst på en del kennlar nej klubbar menar jag!) kan ströva i lugn och ro.


Jag fick inte så mycket lugn och ro jag inte...lilla jag var där för första gången och fick möta 8-10 hundar som var kompisar sen länge. Det var lagottisar, spannlar, vattenhundar (taskigt med vatten i Gipen bara), russlar och andra sorter.... you name it. Och alla skulle i min röv och nosa....fräckt eller? Nej det blev för mycket...Till råga på allt började en döv gammal cockerspanielgubbe morra och moppsa upp sig mot mig...jag som är så snäll..det är väl alla akitas..eller vad säger du gudmor??
Nej jag var tvungen att sätta gubbtjyven på plats så jag tog ett nacksving och brotta ner honom med en tass...så lätt var det gubbe! Husse kom emellan annars har jag gjord processen kort med mina vassa tänder......


Men gubbrackarn gav sig inte..han skulle tydligen visa vem som var äldst...ja det såg vi nog under brottningsmatchen...nej gå hem och titta på Hundnytt farsan det är det du orkar..hehehe!
Nästa gång tar jag med gudmorsan så hon kan göra pälsmössor av dom allihop!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar