Translate

lördag 19 september 2015
Hejsanhej igen! Här ligger jag och gnager min tänder skarpa så man kan skrämma Ninja-katten Sigge med dom. Det behövs...skarpa tänder alltså...skrämma katten bli lite lite svårare..han har en tendens att när jag försöker leka med honom vända sig om och göra nån sorts morrande ljud. Ja morr är att ta i ...låter mest som han satt sitt äckliga kattfoder i halsen. Hur vet jag det är äckligt...jo jag har smakat på det!!!...man fick tvinga i sig det och jäkligt fort också....husse var ju så snabb och tog bort den  just som jag börjat smaka...synd..kommer nog åt den snart igen!
Ibland försöker jag hjälpa till lite här hemma. Husse och matte ser ganska trötta ut ibland...dom har inte lika mycket ork som en stilig akitapojke som mig. Dom får väl rycka upp sig eller hur?! Som sagt diska lite disk kan man väl göra om det krävs och slicka lite skålar (skvallerbytta bing-bong...men det är inte jag utan Ninja-katten som skvallrar). 
Min hjälp uppskattas mycket ska ni veta!Husse tycker att efter allt snaskande på ditt och datt borde man borsta sina tänder. Ninja-katten påstås göra detta...jag är skeptisk..har inte sett det och tror därför inte på det.
Men jag tycker faktisk sensei överdriver lite i sin iver att hindra mig få plaque!
Eller vad tycker ni???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar